Actisept Plus desinfectie voor handen

Nieuw product

Verstuif Actisept desinfectie op een hand en wrijf de vloeistof krachtig in met beide handen. Let speciaal op de vingertoppen. Laat Actisept aan de lucht drogen op de huid.

Meer details

op voorraad

€ 11.50 incl. btw

  • 5 liter
  • 250 ml
  • 12 x 250 ml

Meer informatie

Actisept is een doeltreffend huiddesinfectie-middel op basis van 80% gedenatureerde alcohol.

Het kan gebruikt worden voor desinfectie van de handen in bijvoorbeeld de voedingsmiddelen-sector, gezondheidszorg en veterinaire sector.
 

Door de speciale bestanddelen (zogenaamde terugvetter) die aan het product zijn toegevoegd wordt voorkomen dat de huid teveel uitdroogt.
 

De werkzaamheid wordt gegarandeerd door het hoge percentage ethanol, dat zijn effectiviteit heeft bewezen ten aanzien van bacteriën, gisten, schimmels en virussen.

Actisept zorgt ervoor dat het micro-organisme onherstelbaar wordt beschadigd (de ethanol zorgt ervoor dat het eiwit van het organisme coaguleert (stollingsreactie). Resistentievorming is daardoor niet mogelijk.
 

GEBRUIKSVOORSCHRIFT:
 

Gebruiksklaar huiddesinfectiemiddel voor beroepsmatig gebruik. Verstuif Actisept op een hand en wrijf de vloeistof krachtig in met beide handen. Let speciaal op de vingertoppen. Laat Actisept aan de lucht drogen op de huid.

Ingrediënten: alcohol denat (80%) aqua demi, glycerin.

Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Zie voor toepassing en gebruik het wettelijk gebruiksvoorschrift/gebruiksaanwijzing. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Downloaden