Maskomal geurverfrisser bij stankoverlast

Nieuw product

Maskomal is een waterverdunbare deodorant die in bijna alle situaties toegepast kan worden waar sprake is van stankoverlast.

Meer details

€ 214.78 incl. btw

  • 1 liter
  • 5 liter

Meer informatie

Maskomal is een waterverdunbare deodorant die in bijna alle situaties toegepast kan worden waar sprake is van stankoverlast.


Hierbij moet U denken aan GFT en gemengde huisvuilbakken, stank overlast door uitwerpselen van ratten/muizen/marters etc. vuilstortplaatsen, waterzuiveringen, slachthuizen, vlees- en visverwerkende bedrijven, openbare toiletten enz.
 

Maskomal is een perfect producten tegen stank- en geuroverlast. Kleine hoeveelheden Maskomal zijn voldoende om organische geuren af te breken of te maskeren.
 

Ongewenste geuren van de visverwerking, slachtafval, bloed, gier, verrotting, bederf, GFT en gemengde huisvuilbakken, stank overlast door uitwerpselen van ratten/muizen/marters etc. vuilstortplaatsen, waterzuiveringen, vleesverwerkende bedrijven, openbare toiletten, industriële processen enz. worden gemaskeerd en afgebroken. Evenzo voor hondenmarkeringsplaatsen.
 

Maskomal is vrijwel overal toepasbaar. In gebouwen, laadruimtes, in vrachtauto’s, afvalopslagplaatsen, vliegtuigen enz. Maskomal is chemisch gezien neutraal, niet toxisch en corrosief en daarom uitstekend geschikt voor toepassingen in de voedselproductie en distributiegebouwen.

Maskomal kan toegepast worden in luchtbehandelingsystemen en kanalen.

Maskomal is biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor de huid.

Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Zie voor toepassing en gebruik het wettelijk gebruiksvoorschrift/gebruiksaanwijzing. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Downloaden